Sunday, February 27, 2011

Kelebihan Bio Aura

Schedule harini kena pi service customer Bio Aura, katanya ada air leaking selepas seminggu pakai..

(Yes selain PB Nora juga bisnes penapis air Bio Aura, penapis makanan Bio Zone Food Purifier, dan Bio Zone Car Sterilizer keluaran company ni. Barang household yang lain pun ada tapi 3 ni antara killer product lah)

Nora and hubby pi jengah..la rupanya aunty tu dah clean penapis A tu, tapi tak tutup kemas. Hmm aunty..aunty..skit punya hal heheh..Dah namanya meniaga memang mcm tu la. Kena sabar dengan kerenah customer kita..Tapi memang betul, rasa satu kepuasan bila diorang puas hati tau..Dulu time berjual potteries pun macam tu,paling pening nak berjawab bila barang samapi pecah..yang mana ada ganti tu, Nora gantikan..yang mana takder tu ganti duit jer..Frust jugalah bila barang sampai pecah..tapi semua tu asam garam meniagalah kan..

Okay apa yang menariknya hari ni..?

Hmm tak rugi pergi rumah aunty tu rupanya dapat tips kecantikan lagi ..Aunty ni umur around mid 50s kot. Memang tak terfikir pun nak buat apa yang dia buat. Ingatkan Bio Aura ni penapis air untuk minum jer lah. Aunty ni lain sket, dia kata dia rasa air ni macam kuat mineralnya. Nora kata la "ya, memang air ni bermineral..So....what aunty..?" Risau juga, takut dia tak suka ker..Sebab sebelum ni dia dah pakai 5 tahun penapis air lain, jenis RO. (Nora reserve dulu story tentang RO water)

Aunty ni dia chemist keja kat lab kat UPM, so dia buat experiment pada kaki dia. Dia ada masalah tumit merekah yang agak teruk sebab alah air bilik air and tak tahan simen. Tau tak... dia experiment kaki dia rendam dalam air bio aura yang suam-suam, campur biji buah pala yang dah dihancurkan, campur minyak lavender essence..serbuk pala and lavender tu untuk buat wangi. Dia buat setiap kali after dinner sambil tengok tv. I tak perasan la pulak kaki dia time mula2 hantar Bio Aura last week, tapi dia kata kaki dia dah kurang kematu keras kat tumit tu. Katanya mineral ni boleh bantu healing luka or kulit merekah macam tu. Sebelum ni, katanya dia beli Mineral Drop, pati mineral..tapi nowadays, katanya dah susah nak cari pengedar product tu. So she used to apply the mineral directly pada tumit before tidur, sebab yang tu pati mineral..Tapi kesannya makan bulan jugalah walaupun mujarab..Jadi dengan Bio Aura ni, dia rendam lah sebab dia tak tau how much the mineral concentration dalam tu..and yang paling best dia kata kesannya agak cepat juga..So she suspected kesan dari Nano technology tu jugalah, at which molecule air sangat halus bagi memudahkan absorption. (Nano technology is Bio Aura's main specialty banding penapis air bermineral yang lain) Fuhh dasyat aunty ni..! Memang teliti habis..!!

Sayangnya dia tak kasi I snap gambar tumit dia untuk buat testimoni huhu..

Jadi sesiapa yang berminat nak mencuba this simple "home foot therapy", boleh cuba. In fact I pun 'berniat' nak start juga hihi, sebab tumit ni, memang kasar kalau tak kematu pun :). Kena rajin la malam-malam tu ya..Takpe nak kaki lawa punya pasall..

So jika ada yang berminat nak mencuba Bio Aura, Nora boleh orderkan. Harga RM2080. Ada free mystery gift lagi. Nora accept installment and credit card ya. Free delivery dan Free installation k.

                              
                              Sebarang pertanyaan
Can call me at
 019-2165100

3 comments:

  1. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete
  2. Akum...

    Harga Runtuh

    Sbg Pengedar Sah Produk Al-Jabbar saya bawakan satu lagi produk terbaru dgn harga DIJAMIN TERMURAH dan berjenama yang dikenali ramai.

    ##WATER DISPENSER DR.JABBAR##

    Harga Pasaran RM 1299


    Harga Pengenalan:

    RM 799 sahaja

    UNIT TERHAD!!!!!

    TERMURAH !!!

    HANTAR BARANG DULU BARU BAYAR!!


    **Terbaru dgn Design Terkini sesuai utk rumah & pejabat
    **Dwi Fungsi air panas dan air sejuk HOT & COLD
    **Direct pipe in ke paip anda
    ** 4 Filter utk fungsi tapisan terbaik
    **Air Beralkali dan tinggi PH antara 8-8.5 (akn diuji jika diminta)
    **Warranty 1 tahun

    FREE Htr dan pasang
    FREE pos laju_Sampai brg puas hati BARU BAYAR!!
    FREE servis berkala utk kos buruh
    FREE Pemanggang ajaib berjenama

    Call@Sms@Wattsapp 019-4728996 (Cikgu Wan)

    * Pemasangan untuk lembah klang
    * kwsn lain sabah dan sarawak pos laju free


    ReplyDelete
  3. Akum..
    Penapis air Al-Jabbar dgn harga termurah di malaysia.


    STOK TERHAD!!!

    RM 499 sahaja


    ciri-ciri DR.JABBAR:

    **NEW set
    **7 Filter utk tapisan lbh baik
    **Air Beralkali dan PH tinggi 8-8.5 ( akn diuji jika diminta)
    **Warranty 1 tahun
    **Servis berkala disediakan

    FREE Filter A Ceramic berharga RM 95
    FREE Pasang
    FREE pos laju

    utk order call@sms@wattsapp 019-4728996 (cikgu wan)

    *COD dan pemasangan untuk Lembah Klang sahaja
    *FREE pos laju utk semenanjung sahaja
    * POS DULU BRG SAMPAI BARU BAYAR!!

    ReplyDelete